вівторок, 14 березня 2023 р.

 

ІНФОГРАФІКА ДЛЯ УРОКУ ГЕОГРАФІЇ ЗА ДОПОМОГОЮ СЕРВІСУ CANVA

Вражайте своїх учнів сучасним та стильним дизайном інфографіки за допомогою сервісу Canva.

На уроках географії ми часто користуємось статистичною інформацією, але не завжди вміємо її подати візуально якісно та легко для сприйняття.Завдяки безплатному  конструктору інфографіки Canva вам не доведеться мучитися зі складними програмами для дизайну. Просто виберіть шаблон інфографіки та введіть власну інформацію — унікальна неперевершена інфографіка готова.
Canva має широкий спектр шаблонів і тисячі ілюстрацій для інфографіки. Ви можете зображувати факти з будь-якої сфери.Хороша інфографіка, перш за все, зрозуміла, легко запам’ятовується, вирізняється візуальною й текстовою лаконічністю.

Як створити інфографіку?

  1. Початок роботи з Canva

    Відкрийте Canva, а потім увійдіть у систему або зареєструйте новий обліковий запис за допомогою електронної пошти чи облікового запису Google або Facebook. Уведіть у полі пошуку запит «інфографіка», щоб розпочати роботу.

  2. Виберіть шаблон

    Ознайомтеся із широким асортиментом шаблонів інфографіки Canva, які задовольнять ваші потреби у візуалізації. Використовуйте інструмент пошуку, щоб звузити результати за темою, кольором, стилем тощо.



  3. Налаштуйте свій дизайн інфографіки, як вам потрібно

    Почніть із шаблона й додайте будь-яку кількість ліній, щоб візуалізувати всі творчі ідеї. Змінюйте текст, кольори, шрифти й фон кількома рухами.

  4. Удоскональте його різними елементами

    Перегляньте нашу величезну бібліотеку, наповнену мільйонами зображень, ілюстрацій і графіки. Знайдіть тисячі дизайнів стрілок для блок-схем і розташуйте їх, як вам подобається, на своєму дизайні.



  5. Збережіть результат і поділіться ним

    Задоволені результатом? Завантажте та збережіть свою інфографіку у форматі PNG, JPG або GIF. Поділіться нею у своїх соціальних мережах, вбудуйте на вебсайт або видрукуйте для зручного використання.


  6. Приклади створеної інфографіки, завантажуйте та використовуйте:

  7. також завантажити можна у  телеграм каналі https://t.me/geolifescool_blog





Немає коментарів:

Дописати коментар